ANKARA (AA) - Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Ankara'da vatandaşlar, serinlemek için park ve gölgelik alanlara yöneldi.

Termometrelerin 36 dereceyi aştığı kentte güneşten korunmak isteyen bazı vatandaşlar, şemsiye ve şapka kullandı, yelpazelerle serinlemeye çalıştı.

Kentin simgesi Kuğulu Park'ta sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, ağaçların gölgesindeki banklarda ya da kafelerde vakit geçirdi.

Türkiye ile İngiltere arasında imzalanan 'Stratejik Ortaklık Çerçeve Belgesi' hakkında ortak açıklama yayımlandı
Türkiye ile İngiltere arasında imzalanan 'Stratejik Ortaklık Çerçeve Belgesi' hakkında ortak açıklama yayımlandı
İçeriği Görüntüle

Sıcaktan bunalan bazı çocuklar çeşmelerin başında su içip, yüzlerini yıkadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Ankara'da yarın yer yer gök gürültülü sağanağın etkisiyle sıcaklık düşecek, ancak hava sıcaklığı perşembe gününden itibaren hissedilir derecede artacak.



Kaynak: AA