POLİTİKA

FETÖ'NÜN DARBE GİRİŞİMİNİN 8. YILI - TBMM Başkanvekili Bozdağ, 15 Temmuz'da halkın tankları yendiği dönemin başladığını söyledi:

- "Demokrasiye, hukuka, Anayasa'ya, Türkiye'nin birliğine ve beraberliğine sahip çıkan Türk milleti ihanete karşı kahramanca direndi. O gün, halkın gücünün tankların gücünü nasıl yendiğini hep beraber gördük" - "Herkes adeta o gün şehit olmayı göze almıştı. Benim içimde herhangi bir korku yoktu. Ben de o gün şehit olmayı göze almış diğer arkadaşlar gibi birisiydim. Şunu net söyledik, bizim cesetlerimizi çiğnemeden kimse parlamentoya giremez" - "Bu büyük mücadeleyi Türk milleti değil İngiliz, Fransız, Amerikan milleti yapsaydı, bu mücadelenin lideri Erdoğan değil Biden, Macron ya da başka bir Batılı lider olsaydı emin olun Nobel Barış Ödülü başta olmak üzere verilmedik uluslararası nişan, devlet nişanı, madalya kalmazdı"

TBMM (AA) - KEMAL KARADAĞ - TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, 15 Temmuz'da halkın gücünün tankları nasıl yendiğine şahit olduklarını belirterek, "O gün milletvekilleri Genel Kurulu terk etmedi. Herkes adeta o...