İSTANBUL (AA) - NetWork, 2024-2025 Sonbahar-Kış Sezonu koleksiyonunda deri modellerle modaseverlerin karşısına çıkıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, şıklık ve rahatlığın ideal uyumunu sunan tasarımlarla müşterilerine hitap eden NetWork, modanın en klasik ve zamansız unsurlarından deri modelleriyle bu sezon dolaplarda yerini alacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, NetWork'ün kadın koleksiyonundaki deri tasarımlar, modern çizgilerle buluşarak gücünü detaylarda saklıyor. Siyah ve kahve tonlarında sunulan ceketler, gömlekler, pantolonlar ile etekler, özgün ve çarpıcı bir stil yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Örgü deri detaylarla zenginleştirilen parçalar, gündüzden geceye kolayca uyarlanabilen bir zarafet sunuyor.

Deri çantalar işlevsellik ve şıklığı bir arada sunarken, zarif çizgileriyle kıyafetlere modern bir dokunuş katıyor. Sivri burunlu botlar ise her stile eşlik eden güçlü bir tamamlayıcı olarak öne çıkıyor.

NetWork'ün yeni sezon erkek koleksiyonunda yer alan deri ve süet tasarımlar ise minimalist ve zamansız çizgileri, güçlü detayları ve yüksek kalitesi ile göze çarpıyor. Siyah, bej ve kahve tonlarındaki parçalar, şıklığı zamana meydan okuyan bir stille buluşturuyor. Kumaş ve örgü detaylarla zenginleştirilen trençkotlar ve deri gömlekler, sezonun öne çıkan modelleri arasında yer alıyor.

MultiNet ile GetirYemek'te çevrim içi ödeme kolaylığı başladı MultiNet ile GetirYemek'te çevrim içi ödeme kolaylığı başladı

Yıkamalı deri ve süet kombinleri "lazer kesim" detaylarla koleksiyonun karakterini vurgularken, sportif dokunuşlar barındıran "bomber" montlar ise dinamik bir yenilik sunuyor. Denim ya da klasik pantolonlarla rahatlıkla kombinlenebilen süet ceketler, şıklık ve konforu bir arada arayan erkeklerin tercihini yansıtıyor.

Kaynak: aa