1 ay önce POLİTİKA

- "Dünyanın çeşitli bölgelerinde gördüğümüz İslamofobi, İslam düşmanlığı, ırkçılık ve yabancı düşmanlığı başta olmak üzere inancımıza, kutsallarımıza yönelik saldırılar karşısında tek ses, tek yürek, tek bilek olursak istediğimiz neticeye daha çabuk ulaşırız" - "Kutsallarımıza, peygamber efendimize, kutsal kitabımıza dönük bu eylemlerin hiçbir şekilde düşünce hürriyetiyle meşrulaştırılması kabul edilemez" - "Gazze'de bombalanan sadece çocuklar, yaşlılar, zayıflar değil, Gazze'de bombalanan bize medeniyet değerleri olarak öğretilen felsefeler, fikirler, hayatımızı tanzim edip barış sağlayacağı vaadiyle ortaya konan kurumlar, kurallardır"

1 ay önce GENEL

- Kurtulan dağcılardan Muhsin Koçak: - "Zirve yaptığımız gün kesinlikle herhangi bir şekilde arkadaşlarımızın bulunması ya da kurtarılması mümkün değildi. Zira orada bir cehennem yaşanıyordu. Fiili imkansızlık vardı. Göz gözü görmeyecek derecede bir karanlık, yıldırım, şimşek ve fırtına vardı" - "Bizim için de çok büyük bir travma ve yara oldu. Umarım bundan sonra daha dikkatli tırmanışlar yapılır"

1 ay önce GENEL
1 ay önce SPOR
1 ay önce SPOR
1 ay önce SPOR

- Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: "Oyun olarak taraftara önümüzdeki sene için iyi hayaller kurduran bir oyun ve skorla kazanarak buradan ayrılmak istiyoruz" - Trabzonsporlu futbolcu Denis Draguş: "Benim adıma da Trabzonspor forması ile oynayacağım ilk maç olacak. İyi bir başlangıç önemli bir maç olacak bizim adımıza"

1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL
1 ay önce SPOR
1 ay önce GENEL