1 ay önce SPOR

- Güreş antrenörü Turhan Aslantürk: - "Daha önce büyük şampiyonalarda milli takımda yer almıştım ancak ilk kez olimpiyatlarda görev yapacağım. Bunun için ayrı bir sevinç ve gurur da yaşıyorum. İnşallah Edirne'yi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" - Judo antrenörü İlknur Kobaş Tepe: - "Hedefimiz Türk bayrağımızı göndere çektirip, tüm dünyaya İstiklal Marşı'mızı dinletmek. İnşallah verilen emeklerin karşılığını alacağız"

1 ay önce GENEL
1 ay önce SPOR

- Paris'te yapılacak 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Mersinli milli sporculardan Ersu Şaşma atletizmde, Yusuf Dikeç atıcılıkta, paralimpik oyunlarında ise atletizmde Muhammet Khalvandi ile Muhammet Atıcı, teniste de Ahmet Kaplan madalya almak için yarışacak - Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir: - "Türk bayrağını dalgalandırmalarını bekliyoruz. Bu sporcularımız kentteki diğer sporculara rol model olacak"

1 ay önce SPOR

- Bitlisli milli atlet Azat Özkan, Peru'da yapılacak Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak için çalışıyor - Azat Özkan: "Hedefim dünya şampiyonasında derece elde ederek ülkemi gururlandırmak"

1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL

- ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yücel: - "Karadeniz'de en çok gözlemlediğimiz şey, kıyıya en yakın noktalardaki aşırı Marmaralaşma. Yani Marmara Denizi gibi çok kirli, nispeten çok düşük bir su kalitesi, maalesef kıyılarımızda sürekli mevcut durumda artık" - "Karadeniz'in yüzey suları sıcak, bunu uydu verileriyle gördükten sonra seferle birlikte deniz verileriyle de gördük. Mevsim normalinin 24,5-25 derece olduğu Batı Karadeniz'de yüksek açıklarda 27, kıyıya yakın bölgelerde ise 28 dereceye varan sıcaklıklar ölçtük"

1 ay önce GENEL

- Son 1 ayda Türkiye'ye 1 milyon 164 bin 474 yolcu giriş yaptı

1 ay önce EKONOMİ

- Kaspersky GReAT META Araştırma Merkezi Direktörü Amin Hasbini: - "Açık ve yanlış yapılandırılmış Wi-Fi ağları, şifrelerin, kredi kartı bilgilerinin ve diğer hassas kullanıcı verilerinin çalınmasını sağlaması nedeniyle suçlular açısından özellikle cazip bir ortam hazırlıyor"

1 ay önce SPOR
1 ay önce GENEL

- Kars Valisi Ziya Polat: - "İlklerin şehrine bir ilk daha yakışır diye düşündük Türklerin Anadolu'daki ilk mescidini turizme kazandırmak, Türk tarihine kazandırmak için arkadaşlarımız büyük emek sarf ettiler" - Ani Ören Yeri Kazı Başkanı Doç. Dr. Muhammet Arslan: - "Anadolu'da Türklerin inşa ettiği ilk mescitle karşı karşıyayız"