1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL
1 ay önce YAŞAM

İBB’nin girişimcilik ve teknoloji alanındaki faaliyetlerini yürüten Tech Istanbul, EuroAsian Startup Awards’dan ödülle döndü “Yılın En İyi Hızlandırıcı/Kuluçka Programı” dalında bölge birincisi seçilen Tech Istanbul, ödül alan ilk belediye girişimcilik merkezi oldu

1 ay önce POLİTİKA

- "Biz, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk seçimlerinde partimizi iktidar yapacağız. Onlar başaracaklar. Emeklinin yüzü gülecek. Esnafı, çiftçiyi kurtaracağız. Borçları sileceğiz. Yüzleri güldüreceğiz. Halkın iktidarı için halkın başkanlarına sahip çıkın, destek verin"

1 ay önce GENEL

- "Yeni İpek Yolu olarak nitelendirdiğimiz Kalkınma Yolu Projesi ile ülkemizin ekonomik ve jeopolitik statüsünü daha da güçlendireceğiz" - "Bu koridorda ülkemizin Avrupa'ya demir yolu geçişi 2 bin 94 kilometre olacaktır. Koridor üzerindeki mevcut ve devam eden demir yolu yatırımlarımıza ilave 127 kilometresi Nusaybin-Cizre-Ovaköy arasında olmak üzere 727 kilometre demir yolu yatırımının da hayata geçirilmesini planladık. Ayrıca Kalkınma Koridoru üzerinde Tekirdağ (Çerkezköy), İstanbul (Yeşilbayır) , Bilecik, Mardin ve Şırnak (Ovaköy) olmak üzere 5 lojistik merkez daha yapılmasını planladık"

1 ay önce SPOR

"Paris'te kürsüde yer aldığımızda İstiklal Marşımızı okutup, bayrağımızı göndere çekmek istiyoruz"

1 ay önce SPOR

- Erzurumspor FK: 2 - İstanbulspor: 2

1 ay önce SPOR

Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, yeni sezon planlaması kapsamında tecrübeli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı Geçtiğimiz sezon Beykoz Belediyespor formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan orta oyuncu Zeynep Yeşilova, yeşil-beyazlı kulüple sözleşme imzaladı

1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL

- İzmir'de elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren Özge Ceren Deniz'in ailesinin avukatı Ayşe Sarıçiçek: - "Bize göre bu olayda kasıt mevcuttur. Cinayetler kasten işlenmiştir çünkü orada bu arızalar kökten çözülmezse insanların öleceği bilinen bir gerçektir. Suçluların kasten ölümle cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız"