1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL
1 ay önce SPOR

- Sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmandaki hırslı görüntüsüyle dikkati çekti

1 ay önce GENEL

- Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Kızılot bölgesinde kaplumbağaların kumsalı kazarak yumurta bırakması özel ekipmanlarla kaydedildi - Su altı belgesel yapımcısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan: - "Öyle bir olaya tanık olduk ki birçok kaplumbağa geldi, şezlongların altına yumurta bırakmaya kalktılar, sonra kazmaya başladıkları anda bırakıp geri gittiler. Aslında onlar o şezlongların altında doğmuş, orası onların doğum yeriydi. Artık maalesef oralar, onların kontrolünde değil"

1 ay önce GENEL
1 ay önce SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca hazırlanan Spor Federasyonları Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

1 ay önce EKONOMİ

- Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir,: - "Türkiye'den un ihracatı yapılan uzak ya da yakın her pazarda yer alıyoruz. Güçlenmeyi ve pazar payını artırmayı hedeflediğimiz bölgeler mevcut. Özellikle Doğu Afrika, Uzak Doğu, Orta ve Güney Amerika pazarlarında ihracat hacmimizi daha da büyütmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

1 ay önce SPOR

-Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız: -"Ülkemizin bayrağını uluslararası arenada dalgalandıran sporcumuzun yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, kendisine olimpiyatlarda başarılar diliyorum"

1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL