1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL

- Bakan Yardımcısı Aydın: - "2002 yılında 66 lira yani 43 dolar olan en düşük emekli aylığı, 2024 yılına geldiğimizde yeni artışla 12 bin 500 lira yani 380 dolar seviyelerine ulaşmış olacak" - "Şartlar el verdikçe, ekonomimiz daha da güçlendikçe emeklilerimizin konfor alanlarını genişletecek, refah düzeylerini artıracağayız"

1 ay önce GENEL

- Rektör Prof. Dr. İsmail Koyuncu: - "Hazırlıkları uzun bir zamana yayılan külliyatın hazırlanmasında çok geniş bir ekip, büyük bir özveriyle çalıştı. Bu önemli çalışmanın gelecek nesillere kalması bizler için önemli bir motivasyon kaynağı oldu" - Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu: - "Önemli olan kalıcı bir şey bırakmak, bunun en başında da kitap geliyor. Burada görüyorsunuz, 250 yıl önce mühendishanede basılmış kitaplar hala kullanılıyor"

1 ay önce YAŞAM

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem ile Mustafakemalpaşa’nın gelişimi ve değişimi için bir araya geldi ‘’Başkan Bozbey Burada’’ projesi kapsamında Mustafakemalpaşa’yı ziyaret eden Başkan Bozbey, Başkan Erdem ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL

- Sendika Genel Başkanı Ali Yıldız: - "CHP'yi bu çirkin açıklamasından dolayı özür dilemeye ve artık bu köhne zihniyetten bir an önce vazgeçmeye davet ediyoruz"

1 ay önce SPOR

Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, yeni sezon planlaması kapsamında tecrübeli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı Geçtiğimiz sezon Beykoz Belediyespor formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan orta oyuncu Zeynep Yeşilova, yeşil-beyazlı kulüple sözleşme imzaladı

1 ay önce GENEL