1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL
1 ay önce SPOR

- Sipay Bodrum FK: 5 - Corendon Alanyaspor: 2

1 ay önce GENEL
1 ay önce EKONOMİ

- Banka 2024'ün ilk altı ayında aktiflerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18 artırarak 144 milyar liraya çıkardı

1 ay önce SPOR

- EMS Yapı Sivasspor: 1 - Antalyaspor: 0

1 ay önce GENEL

- Ahmet Güzel: - "Arkamdan beni bıçakladı. Şuurum yerinde olmadığı için otobüs durağına doğru kaçtım. Oradan da sağlık ocağına gittim" - Niyazi Yıldız: - "Bu kişi sokakta yanıma geldi. 'Yanıma gelme.' dedim. Sonra beni takip etti ve bıçakla yaraladı"

1 ay önce GENEL
1 ay önce GENEL

- "Yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ülkemiz sanayiinin yüksek teknoloji, sürdürülebilirlik ve verimlilik odaklı dönüşümünde yeni bir sayfa açacak 4 programı kamuoyuyla paylaşacağız" - "HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programının detaylarını yerli ve yabancı yatırımcılarımızın katılımıyla paylaşacağız. Ülkemizin yüksek teknoloji yatırımları için sunduğu değer önerisini güçlendirecek ve Türkiye’yi yüksek teknolojide devler ligine taşıyacak bu program kapsamında 8 alanda 30’un üzerinde öncelikli yatırım konusunda yatırımcılara bütüncül bir teşvik paketi sunuyor olacağız" - "Önümüzdeki dönemde uluslararası doğrudan yatırımlarda da güçlü bir canlanma göreceğiz"