KİLİS (AA) - Kilis'te gelenekselleşen 'bayram yeri' etkinliklerinde çocuklar, keyifli vakit geçirdi.

Kilis Belediyesine ait Müslümanbey Mahallesi'ndeki arazi, bayramlarda çocukların eğlenebileceği mekana dönüştürülüyor.

Hayırseverlerin kiraladığı alana tahta salıncak, atlı karınca ve dönme dolap kuruluyor, ata binme gibi organizasyonlar düzenleniyor.

Aileler, faytonlarla nostaljik vakit geçiriyor.

Milli Savunma Bakanı Güler ve İçişleri Bakanı Çiftçi bir araya geldi
Milli Savunma Bakanı Güler ve İçişleri Bakanı Çiftçi bir araya geldi
İçeriği Görüntüle

Nesillerden bu yana 'bayram yeri' adıyla bilinen bölge, her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da çocukların neşesine neşe katıyor.

Etkinliklere katılan Emine Özkan, AA muhabirine, 'bayram yeri'ne yıllar önce geldiğini, şimdi de çocuklarını getirdiğini söyledi.

Çocuklardan Habip Güven ile Mehmet Yiğit Özcan da bayram yerinde tahta salıncaklara binerek çok eğlendiklerini, her bayram buraya gelmekten keyif aldığını anlattı.

Kaynak: AA